Mecànica integral

Reparació del motor (culates, arbres de lleves, cigonyals, cilindres, pistons, vells...), embragatge, transmissions, caixes de canvi, diferencials, direcció, suspensió, amortiguadors, frens, canvis de corretges de distribució i tensors...

Manteniments

Canvi de corretja de distribució i tensors, bombes de combustible i filtres, filtres d'aire, corretges d'accessoris, alternador, adreça hidràulica, lubricatge, injectors, olis, aigües, reguladors de pressions, aire condicionat i els seus tensors, coixinets, canvi de ròtules, punters...

Electricitat

Reparació i canvi d'alternadors, màquines, braços i escombretes, neteja parabrises, eleva vidres, miralls exteriors, llums interiors i exteriors, sistema de calefacció i els seus comandaments.

Diagnòstic d’averies

Una vegada vostè ens entregui el seu vehicle, la nostra missió serà esbrinar qualsevol averia que aquest tingui i poder-li entregar amb tot arreglat.

Canvi de pneumàtics

Realitzem canvis de pneumàtics de tota mena (pneumàtics de contacte, M+S, tot terreny, runflat, llisos, semillisos, claus…).

 

A l’hora de triar un pneumàtic nosaltres l’aconsellarem en model i marca, adaptant-nos sempre al pressupost que disposi.

Electrònica

Reprogramació de centraletes tant de Software com de Hardware. Posades a punt per a vehicles prèmium.

 

Buscarem la millor opció per a tenir més rendiment motor i eficiència al teu vehicle.

Contact

Vols millorar el teu vehicle?

Servei, qualitat i satisfacció és el que més ens importa a Go Services Garage.
DEMANA CITA